EEN GEZONDE SPANNING EN GEZELLIGE DRUKTE WAS AANWEZIG BIJ DE FINALES VAN HET KLOOSTERTUIN BILJARTTOERNOOI VAN HAPERT.
JAN POPPELIERS WERD KAMPIOEN DRIEBANDEN EN RUUD GEBOERS KAMPIOEN LIBRE.

Onder grote belangstelling vond de afsluiting plaats van het Kloostertuin biljarttoernooi. De eerste halve finales driebanden werd gespeeld door Ad Spooren en Frans Kennis. Deze partij werd na een spannend verloop gewonnen door Ad Spooren. In de tweede halve finale speelde Frans Blankers tegen
Jan Poppeliers. Deze halve finale werd gewonnen door Jan Poppeliers.
Ook de halve finales libre waren bijzonder spannend. De eerste halve finale werd gespeeld door Ruud Geboers en Henk van Elst. Deze partij werd gewonnen door
Ruud Geboers. In de tweede halve finale moest Martien van Hees het opnemen tegen Bert Senders De winnaar was hier Martien van Hees.

(Foto gemaakt door Jo Kroonen)
biljart

De finale in het driebanden ging tussen Ad Spooren en Jan Poppeliers. Deze partij kreeg als terechte winnaar Jan Poppeliers. Om de derde en vierde plaats besliste Frans Blankers de partij tegen Frans Kennis duidelijk in zijn voordeel.

De finale van het libre ging tussen Ruud Geboers en Martien van Hees. Ruud Geboers was de uiteindelijke winnaar. Om de derde en vierde plaats besliste Bert Senders de partij tegen Henk van Elst in zijn voordeel.

De prijsuitreiking werd verricht door Jo Kroonen en Jozef Faes.
Jo bedankte in lovende woorden de coördinatoren, de beheerders en gastvrouwen van het steunpunt, de biljarters, de schrijvers en tellers van de partijen.
Eveneens een woord van dank aan de redactie van het weekblad PC 55 voor de fijne samenwerking en plaatsing van onze artikelen en Theo Spooren voor de keurige verzorging van de wedstrijdlijsten en standen in de PC 55 en in de Kloostertuin. Dank ook aan Jozef Faes voor het verzorgen van de biljarts. Het bestuur van Steunpunt
“ De Kloostertuin “ kan terugzien op een uitstekend geslaagd evenement.

Na felicitaties aan de winnaars Jan Poppeliers en Ruud Geboers en de overige finalisten ging Jo over tot de uitreiking van de prijzen en bloemruikers aan de winnaars en finalisten van het Kloostertuin biljarttoernooi 2019.
De volgende biljartactiviteit is het toernooi dat op maandag 19 augustus 2019 van start gaat.
.
Alle senioren van Hapert kunnen zich bij Theo Spooren, tel.no: 38 60 71 opgeven om het toernooi mee te spelen. Schrijf snel in voor dit toernooi als u nog mee wilt spelen, want de organisatie moet worden afgerond. Wij wensen u een prettige vakantie toe namens de organisatie van de biljarttoernooien.
Bestuur Kloostertuin